Cv-ketel Den Bosch

Cv-ketel Den Bosch

Koud water in de douche of een niet werkende verwarming? Dat klinkt als een storing in uw cv-ketel. Wat vervelend. Gelukkig werken we in de regio Den Bosch, Vlijmen, Heusden en Drunen en kunnen we u snel van dienst zijn. De Haas Installatietechniek laat u niet in de kou zitten! Bel voor een afspraak.

Nieuwe cv-ketel

Of bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? De Haas Installatietechniek heeft een groot assortiment cv-ketels van diverse merken tegen vaste lage prijzen. U kunt bij ons kiezen uit een HR of een combi ketel. Ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken cv-ketels kunt u bij ons terecht. U hoeft maar te bellen voor een afspraak! We zijn erkend dealer van Nefit en Remeha.

Onderhoud CV Ketel

Fabrikanten garanderen een langdurige en veilige werking van de cv-ketel mits deze is onderhouden door een erkende monteur. Goed onderhoud is dus erg belangrijk. We bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor de centrale verwarming, combiketel of HR ketel. U heeft dan recht op 24-uurs service bij storingen. En onze monteurs komen dan met regelmaat de staat van uw cv-ketel controleren. Een veilig idee!

Direct een vakman nodig?

U zoekt snel een vakman voor uw cv-ketel? Bel ons dan. De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! We leveren en installeren alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Zo kunnen we de kwaliteit van onze cv-ketels waarborgen. En daar heeft u jarenlang plezier van!

Cv-ketel in Den Bosch nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen