Verstopping Raamsdonksveer

Verstopping Raamsdonksveer

Spoelt uw toilet of afvoerputje niet meer door? Wat vervelend. Gelukkig kunnen wij uw probleem snel en professioneel oplossen. De Haas Installatietechniek werkt in de regio Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg en Waspik. We staan zo bij u op de stoep!

Bespaar kosten!

Een verstopping in een toilet of riool komt altijd onverwachts. De overlast kunt u voorkomen door een deskundige uw afvoer te laten reinigen. De ervaring leert dat zelf rommelen vaak maar tijdelijk werkt en op termijn meer problemen geeft. Erg vervelend, want zo komt u voor onnodige kosten te staan. Ons advies? Laat een vakman komen. Hij lost de verstopping direct en goed op. Met De Haas Installatietechniek voorkomt u teleurstellingen en bespaart u kosten!

Ervaring en kennis

U wilt uw riool snel en deskundig ontstopt hebben? Bel dan! We maken een offerte of sturen direct een van onze geschoolde medewerkers langs. We hebben jarenlange ervaring en begrijpen hoe graag u van hun verstopping af wilt. Als we klaar zijn met het ontstoppen van wc of riool zuiveren we de leidingen mechanisch of met water onder hoge druk. Zo voorkomen we toekomstige verstoppingen. Daar profiteert u van! Als u het wenst, voeren wij een camera-inspectie uit. Dan heeft u de zekerheid dat uw riolering echt schoon is en geen gebreken meer vertoont.

Doeltreffend

De Haas Installatietechniek garandeert kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in de aanleg van afwatering en sanitaire voorzieningen. We werken snel en met toekomstbestendige materialen. Daar waar we al eens zijn geweest is dankzij onze doeltreffende werkwijze ontstopping van riool of toilet in de toekomst hoogstzelden nodig. En daar zijn we trots op!

Verstopping in Raamsdonksveer? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Snelle service
Vakkundige installatie & reparatie
Ook voor spoedklussen
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen